Graszoden nodig?

Vers van het land Klantbeoordeling 9,0 Levering binnen 24 uur

Update feb 2024:
De graszoden liggen er bij ons perfect bij. U kunt uw bestelling online plaatsen om de graszoden af te halen in Smilde, Drenthe of te laten bezorgen.

Verse graszoden voor een vaste lage prijs


Graszodenland levert verse graszoden rechtstreeks van de teler. De graszoden worden vers voor u van het land gestoken. Daarnaast bent u vele malen goedkoper uit dan wanneer u de graszoden zou kopen via normale tuincentra. Wij kweken uitsluitend graszoden zonder netten. U bent dus verzekerd van kwaliteit graszoden voor een vaste lage prijs van €3 per m².

Graszoden afhalen

Als u voor 12.00 uur een bestelling plaatst kunt u ‘s middags tussen 16.00 – 18.00 de graszoden afhalen. Betalen kan online of op de zaak per pin of contant.

Graszoden bezorgen

Wilt u de graszoden liever laten bezorgen? Wij leveren door heel Nederland met uitzondering van de eilanden. Indien u voor 12 uur een bestelling plaatst worden de graszoden de volgende werkdag geleverd. De graszoden worden vers van het land gestoken en opgerold tot grasrollen van 1m².

De mogelijkheden.

Op ons kunt u vertrouwen.

Ons team van professionals staat altijd klaar om u te helpen.
Wat zeggen onze klanten?

Trustpilot: Beoordeling 8.1 van 10
Zeer mooie verse graszoden
Eergister de graszoden besteld online en betaald via iDEAL. Vanochtend volgens afspraak geleverd. Werd netjes gevraagd waar ze de pallet moesten plaatsen. Na het werk direct begonnen met het leggen van de mooie donkergroene zoden. Het resultaat is een mooi en strak grasveld. Klein aandachtspuntje..... De zoden waren niet helemaal op dezelfde lengte maar voor de rest helemaal perfect! Bedankt en zeker tot de volgende keer

Rien Kooijman
Perfect!
Ik wilde even zeggen dat de graszoden er erg mooi uit zien! Met mooi weer kwam graszodenland de graszoden bezorgen. De graszoden werden netjes bij de tuin afgeleverd en ik kon ze dus direct leggen. De graszoden liggen er werkelijk prima bij! Bedankt. Laat de zomer nu maar komen!

Pieter de Vries


Premium graszoden vers van het land.

Zodra u bestelt worden de graszoden vers voor u gesneden.


Levering door heel Nederland. Voor 12 uur besteld? De volgende werkdag geleverd!

Zelf aan de slag? Lees de artikelen van onze experts.