Graszoden nodig?

Vers van het land Klantbeoordeling 9,0 Levering binnen 24 uur

Update juli 2024:
De graszoden liggen er bij ons perfect bij. U kunt uw bestelling online plaatsen om de graszoden af te halen in Smilde, Drenthe of te laten bezorgen.

Levering door heel Nederland

Graszodenland bezorgt graszoden door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Wanneer u de graszoden voor 12:00 uur besteld, worden de graszoden de volgende werkdag geleverd op uw adres. De graszoden komen direct van Drentse bodem en worden gekweekt zonder netten. U bent dus verzekerd van verse en stevige graszoden.
» Ik wil graag de graszoden laten bezorgen

Tip: Volgende werkdag geleverd indien u voor 12:00 uur een bestelling plaatst!

Afhaallocatie in Smilde, Drenthe

Graszoden afhalen kan elke werkdag en zaterdag bij ons op de zaak in Smilde, Drenthe. Plaatst u een bestelling voor 12:00 uur? Dan kunt u de graszoden dezelfde middag vanaf 16:00 uur afhalen. Graag op zaterdag voor 15:00 uur de graszoden afhalen. Plaats altijd even de bestelling via onze website. Wij kunnen dan alvast de graszoden voor u klaarleggen!
» Afhalen in Smilde, Drenthe

Ontvang snel een sterk en goed betreedbaar gazon door rechtstreeks bij de teler te bestellen.

De mogelijkheden.

Op ons kunt u vertrouwen.

Ons team van professionals staat altijd klaar om u te helpen.
Wat zeggen onze klanten?

Trustpilot: Beoordeling 8.1 van 10
Zeer mooie verse graszoden
Eergister de graszoden besteld online en betaald via iDEAL. Vanochtend volgens afspraak geleverd. Werd netjes gevraagd waar ze de pallet moesten plaatsen. Na het werk direct begonnen met het leggen van de mooie donkergroene zoden. Het resultaat is een mooi en strak grasveld. Klein aandachtspuntje..... De zoden waren niet helemaal op dezelfde lengte maar voor de rest helemaal perfect! Bedankt en zeker tot de volgende keer

Rien Kooijman
Perfect!
Ik wilde even zeggen dat de graszoden er erg mooi uit zien! Met mooi weer kwam graszodenland de graszoden bezorgen. De graszoden werden netjes bij de tuin afgeleverd en ik kon ze dus direct leggen. De graszoden liggen er werkelijk prima bij! Bedankt. Laat de zomer nu maar komen!

Pieter de Vries


Premium graszoden vers van het land.

Zodra u bestelt worden de graszoden vers voor u gesneden.


Levering door heel Nederland. Voor 12 uur besteld? De volgende werkdag geleverd!

Zelf aan de slag? Lees de artikelen van onze experts.