• Sterke graszoden
    Dankzij een natuurlijk kweekproces zonder netten

Graszoden nodig?

Vers van het land Klantbeoordeling 9,0 Levering binnen 24 uur

Een sterk groen gazon waar u trots op kunt zijn

Ons Premium speelgras bestaat uit de volgende grassoorten: Engelse raaigras, Roodzwenkgras en Veldbeemdgras. Door deze combinatie krijgt u een sterk gazon dat bestand is tegen schaduw, vorst en intensief gebruik.

Natuurlijk kweekproces zonder netten

De Premium graszoden van Graszodenland worden gekweekt op Drentse bodem en worden volgens een natuurlijk proces gekweekt. Bij Graszodenland telen we uitsluitend graszoden zonder netten. Wij geven de graszoden de tijd om te groeien. U bent daardoor verzekert van verse, frisgroene en stevige graszoden bestand tegen flinke belasting.

De Premium graszoden worden geleverd als rollen. Onze grasrollen hebben een standaardafmeting van 1m² (40cm x 250cm) en zijn daardoor erg eenvoudig in uw tuin te leggen.

Grasrol GraszodenlandGrasrol specificaties
Inhoud: 1m²
Lengte: 2,5 meter
Breedte: 40 centimeter
Dikte: 2 tot 2,5 centimeter
Gewicht: rond de 15 kilogram (afhankelijk van vochtigheid)

Op het internet komt u veel benamingen tegen. In de praktijk gaat het om hetzelfde soort gras alleen is de benaming anders. Onze ervaring leert dat in 95% van de gevallen men op zoek is naar speel-/ siergazon. Vandaar dat we 1 soort gras kweken van Premium kwaliteit geschikt voor zowel speelgazon als siergazon.

Tip: Voor 12:00 uur besteld? De volgende werkdag geleverd!